Lazula Szülinap

SZÜLINAPOZZ lazulva!

Születésnapi helyszín a város alatt,
Budapest belvárosában

Születésnap a város alatt

Születésnapot szervezel magadnak vagy egy barátodnak? Tedd különlegessé ezt a napot!

A Titkos Kert egy különleges, dekoratőrök által tervezett lugas a város alatt, ahol a születésnapok életre szóló élménnyé válnak.

cupcake

Vélemények

AZ ÉLMÉNY AZ IGAZI AJÁNDÉK!

SZÜLETÉSNAP a Titkos Kertben

A szülinaposnak a legjobb jár – ünnepeld a szülinapodat Budapest legkülönlegesebb helyszínén!

A Titkos Kert egy privát pince Budapest központjában, amit dekoratőrők varázsoltak egy föld alatti lugassá. Igen, ez egy titkos világ a föld alatt! Egy ilyen helyszínen minden születésnap maradandó élménnyé válik.

A hely teljesen elvarázsol, és ami a legjobb: nem kell osztozkodnotok rajta senkivel. A buli ideje alatt a kert csak a tiétek, exkluzív, privát helyszín. 

A Kert Budapest belvárosában, a bulinegyedtől egy köpésre található. Nyugodtan szervezhettek ide akármilyen programot, a szomszédokat biztos nem fogja zavarni a hangoskodás. 

A bulit ráadásul születésnapi dekorációval is felturbózhatod. Gyönyörű, dekoratőr által tervezett díszeinkkel elbűvölheted a születésnapost. 

MEGLEPETÉS SZÜLINAP?
NEM GOND!

Mivel a hely annyira titkos, hogy a címet csak a foglalás után tudod meg, az ajtón pedig csak a foglalás után kapott kóddal tudsz bejutni, ezért tökéletes helyszíne a budapesti meglepetés születésnapoknak. Ha meglepetés bulit szervezel, itt könnyen elbújtathatod a vendégsereget, a születésnapos biztosan nem fog sejteni semmit. 

TÖKÉLETES DÍSZÍTÉS

Ne bajlódj a díszekkel, koncentrálj a partyra!

A Te feladatod csak ez, a díszítést mi megoldjuk. Ízléses, designos díszekkel még varázslatosabbá tesszük a Titkos Kertet. A helyszín igazán Instabaráttá válik, így a buliban még menő fényképeket is készíthettek.

Dekoratőreink csodálatos díszeit te is kibérelheted, és a bulira mi feldíszítjük Neked az egész Kertet. A díszeink strapabíró anyagból készülnek, így ha ezt választod, a környezetet is véded, hiszen nem végzik a szemetesben a buli után. 

"Egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották."

Pincék Felszereltsége

Foglald le a pincét

Close Menu

Termékek maradtak a kosaradban!