Randizz lazulva!

Különleges randihelyszín a város alatt,
Budapest belvárosában

Randi a város alatt

Ugyanazokat a randihelyeket pörgeted? Nem jut eszedbe semmi új? Hozd a párod a föld alá!
 
A Titkos Kert egy lugas a föld alatt, ahol kimaxolhatod a romantikát.

Vélemények

Hódítsd meg a párod szívét a város alatt!

RANDI a Titkos Kertben

Ezzel a helyszínnel garantáltan lenyűgözheted a csajod! Romantikus lugas a város alatt, egy titkos hely a belvárosban, ahol csak Ti ketten vagytok. Már maga a berendezés is tiszta romantika. A párod imádni fogja!

A Titkos Kert Budapest legkülönlegesebb randihelyszíne, amit dekoratőrök terveztek igazán romantikussá. Egy olyan hely, ahol nem kell félnetek a kíváncsi szemektől. A lugasként berendezett pincében csak Ti vagytok,  ami a pincében történik, garantáltan a falak között marad.

A Kert Budapest belvárosában, a Nyugatitól párszáz méterre található. És hogy mi a cím? Azt csak a foglalás után áruljuk el. Épp ez benne az igazán izgalmas! 

A címet a foglalás előtt 24 órával e-mailben küldjük el egy kód kíséretében. Ez a kód nyitja majd az ajtót!

Tökéletes hangulat - tökéletes randi

Menő hangulatfényeinkkel egy perc alatt sejtelmes, összebújós hangulatot teremthetsz. Ha még nem csattant el az első csók, itt biztos nem kell sokáig várni rá. 

Egy üveg bor, puha fűszőnyeg és persze a lugas varázsa. Első randira, évfordulóra vagy akár lánykérésre is ez a legjobb helyszín, amit csak találhatsz. 

EXKLUZÍV HELYSZÍN CSAK KETTŐTÖKNEK

Kevés olyan randihelyszínt találsz Budapesten, ahol csak Ti ketten vagytok. A Titkos Kertben nem kell félnetek a kíváncsi tekintetektől. Ez privát zóna, ahova csak az léphet be, akiket Ti beengedtek. 

Itt nem kell félnetek sem a hidegtől, sem a melegtől, hiszen a klíma mindig optimális. Hagyjátok kívül a város zaját és vonuljatok el pár órára ebbe az inspiratívan romantikus környezetbe!

NÁLUNK EGY RANDI SEM VÁLIK SABLONOSSÁ!

Pincék Felszereltsége

Foglald le a pincét

Close Menu

Termékek maradtak a kosaradban!