Lánykérés Budapesten

Lánykérés egy különleges helyen

Lenyűgöző lánykérés a város alatt,
Budapest belvárosában

Különleges Lánykérés!

Minden férfi szeretné, ha a lánykérés különleges lenne. Egy lánykérés lehet szuperkreatív, de a kreativitás hiányában néha közhelyessé válik. Ne hagyd, hogy sablonossá váljon életetek nagy döntése!
 
Ha Te egy igazán különleges, valóban egyedi lánykérést szeretnél, a Titkos Kertben a helyed!

Vélemények

Hódítsd meg a párod szívét a város alatt!

Mi az a Titkos Kert?

A Titkos Kert egy tematikus pince a város alatt, igazi eldugott világ Budapest belvárosában. A pincéből dekoratőrök varázsoltak egy csodaországot, egy titkos kis lugast, ahol kívül hagyhatjátok a város zaját. Szigorúan privát zóna, ahol csak te és szerelmed ketten vagytok.

A Lazula pincéket online foglalással bérelheted ki privát és üzleti célra. Minden helyszín annyira titkos, hogy csak a foglalásod után tudod meg a címet. A cím mellé egy egyedi kódot is kapsz, amivel lejuthatsz a pincébe. A foglalásod alatt a helyen csak ti vagytok, élvezhetitek a különleges atmoszférát!

Épp ezért tökéletes helyszíne a lánykérésnek!

Miért lesz különleges a lánykérés a Titkos Kertben?

Képzeld el, hogy a barátnőddel sétálgattok a belvárosban, egyszer csak elhaladtok egy pince ajtó előtt. Megállsz, és megkéred, hogy nézze meg a telefonját.

A telefonjára időközben – a Te jóvoltodból – megérkezett a belépéshez szükséges kód. Megkéred, hogy üsse be, mire az ajtó kinyílik.

Ebből még bármi lehetne,de! Beléptek az ajtón, természetesen te mész elöl, hisz idegen helyen úgy illik. A barátnőd belép a kertbe, és… Egy csodás molinón a nagy kérdés: Leszel a feleségem?

Te pedig letérdelsz a föld alatti lugasban és előveszed a gyűrűt. 

Mindezt egy váratlan randevún. Ez bizony romantika a mesterfokon, ez bizony a Titkos Kert!

A meglepetés öröme - A tökéletes díszletről mi gondoskodunk

A lánykérés akkor lesz igazán varázslatos, ha a lány semmit sem sejt az egészből. Ezért mi segítünk, hogy minden titokban maradjon a nagy pillanatig. 

Ha foglalásodat lánykérős díszlettel kéred, mi az érkezésetekre feldíszítjük a termet a nagy eseményre. Emellett egy üveg behűtött pezsgővel is várunk Titeket, hogy koccinthassatok életetetk legboldogabb pillanatára.

AHOL AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK - privát környezet budapest belvárosában

Nem mindenki szereti a feltűnést. Egy lánykérésnek pedig rólatok kell szólnia. A Titkos Kertben gyönyörű, föld alatti lugasban élhetitek meg a lánykérés minden pilllanatát. 

Itt nem kell félnetek sem a hidegtől, sem a melegtől, hiszen a klíma mindig optimális. Hagyjátok kívül a város zaját és vonuljatok el pár órára. Ne feledjétek:
ITT MINDEN RÓLATOK SZÓL!

NÁLUNK EGY LÁNYKÉRÉS SEM VÁLIK SABLONOSSÁ!

Pincék Felszereltsége

Foglald le a pincét

Close Menu

Termékek maradtak a kosaradban!