Lánybúcsúzz lazulva!

Lánybúcsúhelyszín a város alatt,
Budapest belvárosában

Lánybúcsú a város alatt

Egy utolsó nagy csajos buli a nagy nap előtt – a barátnők feladata, hogy a lánybúcsún minden tökéletes legyen! Egy tökéletes naphoz tökéletes, egyedi helyszín dukál. A Lazula pincék a város alá hívnak Titeket, Budapest belvárosába, ahol egyedi, tematikus környezetben ünnepelhetitek meg legjobb barátnőtöket!

Vélemények

SZEREZZ ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYT A MENYASSZONYNAK!

Lánybúcsú a Titkos Kertben

Stílus és egyedi hangulat – ne keresd tovább a tökéletes lánybúcsú helyszínt! 

A Titkos Kert Budapest legkülönlegesebb helyszíne, ahol örök életre szóló emlékekkel lesztek gazdagabbak. Egy olyan hely, ahol nem kell félnetek a kíváncsi szemektől, a menyasszony igazán felszabadultan érezheti magát. Itt semmi sem ciki! A lugasként berendezett pincében a lánybúcsú alatt csak Ti vagytok,  ami a pincében történik, garantáltan a falak között marad.

A Kert Budapest belvárosában, a bulinegyedtől egy köpésre található. Nyugodtan szervezhettek ide akármilyen programot, a szomszédokat biztos nem fogja zavarni a hangoskodás. 

A bulit ráadásul lánybúcsús dekorációval is felturbózhatod. Gyönyörű, dekoratőr által tervezett díszeinkkel elbűvölheted a menyasszonyt. 

INstalike helyszín - mert a jó bulikról jó fotók is kellenek

A jó bulikat érdemes megörökíteni. És ha minden igaz, Ti most éppen az évszázad lánybúcsújára készültök! 

A Titkos Kertet dekoratőrök tervezték, így bárhova álltok, biztosan jól fog mutatni. A kert tele van rejtett kincsekkel, így vagányabbnál vagányabb képeket készíthettek a helyszínről.

Milyen jó is lesz majd visszaemlékezni ezekre a pillanatokra!

#lánybúcsúlazulva #lazulabuli #titkoskert #legjobblánybúcsú

ITT Marika néni sem leskelődik

Egy igazán menő lánybúcsúhoz természetesen egy tökéletes helyszín is dukál, ahol az ara teljesítheti a feladatokat. Az viszont nagyon kellemetlen tud lenni, amikor a szomszéd néni vagy épp a járókelők lesből figyelik mit csinál a menyasszony.

A Lazula pincében a kíváncsi szemek előtt elrejtve maradhattok, így a menyasszony is felszabadultabban fogja végrehajtani a vicces feladatokat. Ha szükséged van pár tippre, itt találsz is pár játékötletet. 

A pincében nem kell tartanod a szomszédok tekintetétől, és bármilyen programot is szervezhetsz hozzánk (akár még chippandale fiút is), garantáltan nem böki majd a szemét senkinek.  A legfontosabb számunkra, hogy zavartalanul szórakozhassatok egy kényelmes környezetben!

NÁLUNK EGY LÁNYBÚCSÚ SEM VÁLIK SABLONOSSÁ!

Pincék Felszereltsége

Foglald le a pincét

Close Menu

Termékek maradtak a kosaradban!