NYISS SAJÁT LAZULA EGYSÉGET!

 • Megfordult már a fejedben, hogy valamibe még belekezdenél, de nem szeretnéd emiatt feladni a munkád?
 • Szeretnéd a felesleges energiád végre a saját vállalkozásodba fektetni? 
 • Rendelkezel vállalkozói vénával és kezdő tőkével, de még nem döntötted el mihez kezdj vele? 
 • Szeretnél egy olyan vállalkozást, ami nem igényel külön munkaerőt, és akár másodállásban is maradéktalanul jól vezetheted?

A LAZULA KONCEPCIÓ

A Lazula hálózat célja röviden: belvárosi pincehelyiségek egyedi hangulatú terekké való átváltoztatása és rekreációs, kikapcsolódási célból történő bérbeadása, hasznosítása. Ennek a tevékenységnek a fantázianeve lett a Lazula, ezen belül pedig a különböző pincehelyiségek különböző fantázianeveket kapnak majd. 

Budapest VI. kerületében nyitott meg az első egység, a Titkos Kert 2017. szeptemberében.

Miért pont A LAZULA franchise?

 • A Franchise a legsikeresebb vállalkozási modell;
 • A Lazula kiválóan alkalmas franchise hálózat kialakítására;
 • Tesztelt üzleti tudás/know-how van a birtokunkban;
 • A franchise átvevők megőrizhetik a függetlenségüket, miközben erősítjük egymást;
 • A Lazula – egyedisége miatt – hálózatban tud a leggyorsabban ismertségre szert tenni.
 • A Lazulának egyelőre nincsenek versenytársai, tehát az első csatlakozók rendkívüli előnyre számíthatnak.

BERUHÁZÁSI IGÉNY

Egy Lazula egység kialakításához kapcsolódó beruházás hozzávetőlegesen nettó 12-20 millió forint körül alakul. Ebbe beletartozik a kialakítás minden része a terv készítéstől az építészeti, gépészeti, elektromos átalakításon át a bútorok, arculati elemek, eszközök beszerzéséig. 

A franchise belépési díj 2 millió forint + Áfa, a forgalmi jutalék nettó 8% + Áfa.

Legyél a partnerünk!

PINCÉT NYITNÁL? ISMERD MEG A KONCEPCIÓKAT!

TENGERPART

Nekünk ez a terv a személyes kedvencünk, hiszen amennyire különleges, annyira szerethető. Ki ne imádna „leugrani” a tengerpartra, anélkül hogy órákat kellene érte utaznia repülővel vagy autóval? Ezt a környezetet fiúk és lányok egyaránt fogják kedvelni. A legtökélesebb bulihelyszín legénybúcsúk, lánybúcsúk és születésnapok igazán önfeledt megünneplésére. Hideg és ködös téli estéken nincs is jobb dolog, mint elnyúlni a langyos és bársonyos homokban, koktélt iszogatni és beszélgetni a barátokkal egy nyugágyon ejtőzve, vagy a bulizósabb csapatoknak bikiniben táncolni. De a tengerpart tematika nyáron is szenzációs lehetőség az itthon maradós hetekre. A kis faház, ami a bárpultot testesíti meg, külön bájt ad az egész helyiség hangulatának. Abban a pincében, ahová terveztük ezt a tematikát, egy kis különterem is van, ahová mini golf pályát terveztünk az aktívabb látogatóknak. Egy dolog biztos: a tengerparton mindenki jól fogja érezni magát!

ILLEGAL METRO

A föld alatti terek másik inspirációja egy illegális metróállomás, amely majd azt az utcanevet kapja, ahová valójában épülni fog Budapest szívében ez a hely. Ki ne szeretett volna néha ugrálni egy metrókocsiban, vagy a megállóban lévő padokon? Ezt a valóságban persze kevesen merik megtenni, de EBBEN a megállóban nem lesznek ilyen szabályok. Itt lehet majd zenét hallgatni, táncolni, bulizni, és természetesen akár enni-inni is a metrókocsi közepén. Biztosak vagyunk benne, hogy az extrémebb helyszíneket kedvelő fiatalok nagy-nagy kedvence lesz ez az állomás.

BOROSPINCE

Ha már „pincékben utazunk”, logikus, hogy építsünk egy borospincét is, hiszen rengeteg ember szereti a borokat, de kevesen engedhetik meg maguknak, hogy építsenek egy saját borozót. Márpedig bort inni, ha igazán meg akarjuk adni a módját, egy ilyen helyen érdemes. Órákig üldögélve, lelassulva, a barátokkal beszélgetve, közben sajtokat majszolgatva. A borospincében opcionálisan kérhető lesz ital és sajt bekészítés, de természetesen ide a látogatók a saját boraikat is lehozhatják! Ez a hely igazán nagyszerű találkozási pont lesz mindenféle társasági esemény megünneplésére.

Privát edzőterem

A privát edzőterem rendkívül széles célcsoport igényeit elégítheti ki, hiszen kortól és nemtől függetlenül sok ember van, akiket az tart vissza a nyilvános konditermektől hogy szégyellnek mások előtt sportolni. Ennek a kiküszöbölésére nyújt segítséget a privát edzőterem, amelyet vendégeink akár egyedül, akár többedmagukkal (családtagok, barátok) is önállóan használhatnak.
 
A privát edzőterem óriási előnye, hogy a nap minden órájában, szabadon befoglalható, tehát az idő sem lehet korlátozó tényező a testmozgásban!
Személyi edző vagy, és helyet keresel kiscsoportos vagy egyéni edzésekre, de nem akarod az ügyfeled egy zsúfolt konditerembe vinni, netán ő nem hajlandó rá? A Lazula privát edzőterme erre is remek megoldást kínál.
 

Privát Wellness

Piackutatásunk során a chill helyiség után a második legtöbb szavazatot a privát wellness kialakítása kapta. Ez nem meglepő, hiszen a wellness életérzés óriási trend hazánkban és világszerte egyaránt. A privát wellness helyiségben egy, a földbe süllyesztett pezsgőfürdő és infrakabin fog helyet kapni. Mindemellett kényelmes nyugágyak, meghitt burkolatok és selymes fények szolgáltatják majd a teljes kikapcsolódást.

A wellness helyiséget valószínűleg leginkább párok fogják igénybe venni, de úgy alakítjuk ki, hogy kisebb baráti társaságok számára is vonzó lehetőség legyen.

Chill out

Ez a helyiség tulajdonképpen az esszenciája lesz a Lazula hitvallásának, hiszen azt szeretnénk, ha a Látogatóink nálunk valóban elengedhetnék magukat. A Titkos Kert krétafalára is felrajzoltuk, és itt tényleg minden hangsúlyt erre helyezünk: Lazíts! A piackutatás alapján, amelyben több száz embert kérdeztünk arról, hogy milyen tematikájú helyiségnek örülnének a leginkább, a „Chill out” kapta a legtöbb szavazatot. Ez azt jelenti, és nem kérdés, hogy a mai rohanó világban egyre inkább szükség van olyan terekre, amelyekben nincs más dolgunk, mint egy meghitt térben halk zene mellett beszélgetni a barátainkkal és kizárni minden zavaró tényezőt. A Chill out kialakítása ezt a célt szolgálja. A meleg színek, a barátságos hangulat, a babzsákok, a függőágyak mind-mind tökéletes kellékei egy baráti összejövetelnek. A Chill out helyiség fogja kiszolgálni a legnagyobb célközönséget, hiszen egy ilyen helyiség egyaránt hasznos lehet férfiak és nők számára, 20-50 éves korosztályig egyaránt. Továbbá ez a helyiség rengeteg lehetőséget rejt magában tematikus foglalkozások, tréningek, céges csapatépítő programok, stb. számára is.

FÉRFI KLUB

A Férfi klub, nevéből adódóan kifejezetten a férfiaknak készül.A belső tér kialakítása és hangulata mind azt a célt szolgálja, hogy a férfiak itt egy elegáns és privát környezetben teljesen elengedhessék magukat. Egy szivarral és egy pohár itallal a kezükben (mert hogy a privát klub és az átlagon felüli erősségű szellőztetőrendszer erre is lehetőséget nyújt) egy szeparált közegben beszélgethessenek a barátaikkal, vagy élhessenek egyéb kedvteléseiknek.

Ennek kiszolgálására helyezünk el a helyiségben pókerasztalt, esetleg csocsót, darts táblát, és természetesen a sport rajongókról sem feledkezünk meg, akik a haverokkal egy nagyképernyős TV-n szeretnék nézni a meccseket.

A lehetőségek tárházát egy táncos rúddal koronázzuk meg, hiszen egészen biztosan sokan fogják igénybe venni legénybúcsúra is ezt a helyet, és rendkívül kevés az olyan bérelhető helyiség, ahol valóban önfeledt módon lehet ünnepelni.

Autós mozi - elkelt

Autósmozit építeni a föld alá legalább annyira elképesztő ötlet, mint egy Kertet, tehát várhatóan ez az elképzelés is sok Vendég tetszését elnyeri majd. 2017-ben több mint 7 millió mozijegyet értékesítettek Budapesten, ami azt igazolja, hogy átlagosan minden budapesti lakos évente több alkalommal is ellátogat egy moziba. A mozik többsége viszont többnyire ugyanazt a szolgáltatást nyújtja a film mellé: egy vörös bársonyszék, pattogatott kukorica és kóla. Ezt a hagyományt fogja megtörni a Lazula autósmozija, hiszen sok mindenben fog eltérni a hagyományostól:
 • a Vendég saját magának bérli ki az egész mozit;
 • konkrét filmek helyett, elég lesz vendégeink eszközeit rácsatlakoztatni projektorunkra, és máris megtekinthetik azt a filmet, amelyet magukkal hoztak;
 • egyedi szolgáltatói előfizetésünknek köszönhetően azonban azt is megtehetik, hogy barátaikkal közösen nálunk nézik a kedvenc sorozatukat, sporteseményüket, vagy egyéb, a szolgáltató által felajánlott választékából egy filmet;
 • díszlettervező által tervezett, és díszletépítők által kivitelezett autók extra széles bőrülései különleges és egyedi kényelemmel fokozzák a mozizás élményét;
 • a Látogató dönti el, hány órát szeretne mozizással tölteni, és ennek megfelelő időtartamra bérelheti a helyet.

Legyél a partnerünk!

Érdekel  befektetés? Te is szeretnél a Lazula franchisehoz tartozni? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Close Menu

Termékek maradtak a kosaradban!

Kedves Vendégeink!

Mivel úgy ítéltem meg, hogy jelenleg akkor tudjuk a Titkos Kert maximális tisztán tartását és fertőtlenítését - ami időigényes folyamat- elvégezni, ha naponta csupán egy csapatot fogadok, ezért az online foglalás lehetőségét átmenetileg felfüggesztettem.

A szabad időpontokról az info@lazula.hu email címen vagy a 06-70-701-9925-ös telefonszámon tudtok érdeklődni. Megértéseteket köszönöm!

Annamari