Milyen az ideális Baby Shower Party?

Milyen az ideális Baby Shower Party?

Szervezőként az első és legfontosabb dolgunk, hogy megbeszéljük a kismamával és a leendő apukával (igen, lehetőleg, vele is 🙂 ), hogy mit szeretnének, van-e elképzelésünk a következőkről: dátum, helyszín, meghívottak, ajándéklista. Ha körvonalazódnak az alapok, és úgy egyezünk meg a kismamával, a részletekhez akár szabad kezet is kaphatunk.

A Buli elmaradhatatlan része a tematikus játékok, amik a következők lehetnek:

Body-ra írás/rajzolás, avagy szeretetteljes üzenetek a csöppségnek: nem kell hozzá más, mint egyszerű, fehér, mintázatlan body-k és textil filctoll, hogy megörökítsétek az üzeneteiteket.

Pelenkára írás, avagy útravalók a maminak: néhány kevésbé mintás pelenkára és ugyancsak textil filctollra lesz szükségünk. Nincs más dolgotok, mint vicces üzeneteket írni az újdonsült kismamának, aki valószínűleg naponta többet is elolvashat majd belőlük! 🙂

Névötletes bödön: Ha a szülők a babaváróig még nem tudtak megegyezni a lurkó nevében, így jó ötletnek tűnt ez a játék is. A feladat lényege, hogy minden résztvevő írhat neveket cetlikre és a végén a kismama kiválaszthatja a kedvencét.
Tipp: ha a pár nem akarja megtudni a gyerkőc nemét, plusz csavart vihettek a játékba: a fiúra tippelő résztvevők értelemszerűen fiú neveket írnak és fordítva a lányra tippelők lány neveket.

Kvízkérdések: a mamával kapcsolatos kérdéseket írjátok rá egy lapra, és osszátok szét, így mindenki megtippelheti a helyes válaszokat. A kismama is kitöltötte a kérdőívet, és a nála szereplő helyes válaszokat fogadjátok el ti is.
Tipp: a nyertes (minden játék végén) kaphat valami apró ajándékot, például kitűzőt, amin különböző ígéretek szerepeltek, pl.: bébiszitter leszek, vagy a babának én fogok felolvasni, stb.

Milyen esetekben tökéletes a Titkos Kert a babaváró buli megtartására?

– Ha a baby shower partyt olyan helyen szeretnétek tartani, ahol választhattok: kész dekorációval kapjátok a helyet, vagy Ti dekorálhattok a saját fantáziátok szerint.

-Ha azt szeretnétek, hogy a saját finomságaitok kerüljenek az asztalra, és nem akartok kötelező fogyasztást, csupán egy jól felszerelt konyhát a tálaláshoz.

-Ha igazi meglepetésbulit szerveztek, ahol a kismama, miután benyitott az ajtón és lesétált a lépcsőkön, akkor fog rájönni hogy mi folyik itt tulajdonképpen.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu