Különleges helyszínek különleges embereknek

Különleges helyszínek különleges embereknek

Amikor valami fontos dolog történik velünk, vagy esetleg egy fontos személyt akarunk meglepni, vendégül látni, akkor különleges helyszíneket kezdünk el keresni. Ebben igyekszünk segíteni az alábbi válogatással. 

Hegy a vízesés alatt

Sokunkat elbűvölhettek azok a filmbéli jelenetek, amikor a főhősök a vízesésen áttörve egy barlangban találják magukat. Talán ez ihlette ennek a Chilében épült különlegességnek a tervezőit.

Ahogy közeledünk a helyhez, már messziről hallani a vízesés zúgását, ami a hegy gyomrában elmerülve halk és megnyugtató duruzsolássá szelídül. Aki ide érkezik, méltán érezheti magát különlegesnek.

Modernkori Diogenészek

Németország hegyeit róva a szőlőtőkék között kószálva hatalmas hordókra figyelhetünk fel. Ezeknek az oldalukra fektetett hordóknak a tetejéből kémény kandikál ki és sötétített üvegajtajuk van.

Az ajtajaikat feltárva barátságos kis otthonok mosolyognak ránk. Ha pedig még egy éjszakát is eltöltünk ezekben a hordókban, akkor megcsodálhatjuk a csodálatos napfelkeltét az üvegajtón keresztül.

Titkos kert a város alatt

Budapest belvárosában sétálgatva nem is sejtjük micsoda titkok rejtőzhetnek a talpunk alatt. Nem a történelmi emlékekre gondolok, hanem sokkal inkább meghökkentő dologra. például a Lazula titkos kertje.

Ebben a rejtett és harmonikus világban tökéletesen el lehet bújni a külvilág elől. kicsit egyedül lenni, olvasgatni vagy beszélgetni azzal aki fontos számunkra.

Házak a fa tetején

Costa Rica esőerdejében lehet részünk abban az élményben, hogy együtt élhetünk egy fával. Pontosabban rajta. Ezt az élő fákra épített barátságos és kényelmes fakunyhók teszik lehetővé számunkra.

A tenger zúgását és a lombok suhogását hallva igazi édenkertben érezhetjük magunkat. A lágy esti szellő által ringatózó fa békés álomba ringat minket.

Álmunkban lebegve…

Az 1968-as Sikorsky Sea King helikopter egy nagyszerű szerkezet. Sok rajongója van szerte a világon ennek a modellnek. Most lehetőség van arra hogy akár napokon keresztül is élvezhessük szeretett gépünk társaságát… a szobánkban.

Az eredeti műszerekkel és kezelő berendezésekkel ellátott helikopterben jól elfér a kanapé és az italok tárolására szolgáló hűtő is. Csak hátra kell dőlnünk a pilóta ülésében és átengedni magunkat az élménynek.

Close Menu