Játékok lánybúcsúra

Játékok lánybúcsúra

Mielőtt elhangzik a boldogító igen, mielőtt repülne a csokor, és mielőtt egyáltalán elérkezik a várva várt nap, minden menyasszonynak jár egy oltári buli.

Egy olyan igazi, mindent elsöprő, ahol utoljára kirughattok a hámból a barátnőkkel.
Ahhoz, hogy jól sikerüljön az este, érdemes kellően megalapozni a jó hangulatot.
Ehhez hoztunk néhány remek játékot, ami szórakoztató, de mégsem kell kellemetlenül éreznie magát a menyasszonynak.

1. Felismered-e?
Egy pici előkészületet igényel a játék, mert a lényege az, hogy a menyasszonynak képekről kell kiválasztania, melyik kép ábrázolja párja adott testrészét.
Készítsetek néhány képet a vőlegény és a saját párotok, férfi barátaitok nehezen felismerhető testrészéről, mint például boka, térd, könyök, fül, és az arának ki kell választania vajon melyik tartozik élete szerelméhez?
Bevállalósabb társaságok a hibás válasznál itathatnak valamit a menyasszonnyal.

2. Tudod-e róla?
Hasonló az elözőhöz, hiszen itt is tesztelitek a barátnőtöket, mennyire ismeri a párját.
A buli előtt valamikor írjatok össze több tucat kérdést és faggassátok ki a vőlegényt, mi a kedvenc étele, melyik a kedvenc focicsapata, vagy hány lóerős az autója. A jegyesének pedig meg kell válaszolnia ezeket.  Minél meghökkentőbb a kérdés, annál viccesebb lesz a játék.
A helytelen válasz jutalma természetesen ebben az esetben is lehet némi alkohol.

3. Közös csajos élmények
Mindenki felidéz egy közös emléket a menyasszonnyal kapcsolatban és a sztori kulcsszavait leírja egy cetlire. Ezeket dobjátok be egy kalapba, a barátnőtök pedig sorban kihúzza és el kell mesélnie hogyan zajlott az adott történet. Igyekezzetek vicces eseményekre visszaemlékezni, nehogy átforuljon a buli egy sírós nosztalgiázásba.

4. Hunyd be a szemed
Kössétek be a menyasszony szemét és kérjétek meg, hogy rajzolja le magukat az esküvő napján. Minél részletesebb, annál mókásabb.

5. Csak őszintén
A menyasszonynak egy szerelmi vallomást kell írni, amit akár telefonon el is mondhat a vőlegénynek, de mindezt úgy, hogy mindenki kitalál egy szót, amit bele kell fogalmazni. Olyan szavakat válasszatok, amik egyálatlán nem oda illőek. Ha pedig nehezíteni szeretnétek, kérjétek meg, hogy mindezt rímekbe szedve tegye.

Ha pedig a hangulat a tetőfokára hágott, akkor a nyakatokba vehetitek a pesti éjszakát és elhagyhatjátok a Titkos Kert biztonságot nyújtó falait! Hiszen ott indul a bultiok, nem igaz? 🙂

Ha még nem foglaltál időpontot, itt megteheted:
FOGLALÁS

Close Menu