Illatos Kert – Rezegj velünk

Illatos Kert – Rezegj velünk

Léteznek elkerülhetetlen találkozások. Amikor néhány héttel ezelőtt megnyitotta egyedi számkódot generáló ajtaját a Lazula – A Titkos Kert, sok mindenre gondoltunk a kialakításkor, majd az azt követő bevezető időszakban, valami azonban mindvégig hiányzott. 

Ez a valami tegnap este megérkezett. Bálint-Huber Zsuzsi fitoterapeuta jött és illatozott. Pontosabban az illóolajai.
Mert mi hiányozhat még egy tökéletes Titkos Kertből? Az illatok. A megnyugtató, érzéki, simogató, izgalmas és titokzatos illatok olyan nevekkel mint Bőség, Ébredés vagy Tolvajok keveréke.
Ezen az estén nagyon sok mindent megtudhattunk az illatokról, azok jelentőségéről és hatásairól. Így például, hogy a Young Living citromolaj milyen erőteljes, tiszta, tisztító hatású. Revitalizál és felemel. A Clarity a bazsalikom, kamilla, jázmin stb. keverékeivel segít a tiszta elme és az éberség elérésében, iletve, hogy fogyasszuk bátran az általunk ajánlott Plusz olajainkat belsőleg. Fűszerezzük ételeinket vagy készítsünk egyedi italokat, támogatva így a szervezetünk belső egyensúlyát.
Close Menu

Kedves Vendégeink!

Mivel úgy ítéltem meg, hogy jelenleg akkor tudjuk a Titkos Kert maximális tisztán tartását és fertőtlenítését - ami időigényes folyamat- elvégezni, ha naponta csupán egy csapatot fogadok, ezért az online foglalás lehetőségét átmenetileg felfüggesztettem.

A szabad időpontokról az info@lazula.hu email címen vagy a 06-70-701-9925-ös telefonszámon tudtok érdeklődni. Megértéseteket köszönöm!

Annamari