Fuss és lazulj babakocsival

Fuss és lazulj babakocsival

Nyári Fruzsina és a férje, Zsolt mindig is aktív életet éltek, ám amikor 2013. januárjában megszületett kisfiuk Olivér, el kellett gondolkozniuk, hogyan is egyeztethető össze a munka, a babázás és a sport. Így született meg a Fuss babakocsival egyesület, akik mára egy erős közösséggé váltak és mint ilyen, már nem csupán futnak, hanem több közös programot is szerveznek. Így havonta egyszera tagok tematikus beszélgetős estén vehetnek részt – ez a mami-kimenő -, ahová minden alkalommal ellátogat egy szakértő, hogy segítse az anyukákat az élet minden területén. Az első ilyen tematikus estének adott helyszínt a Titkos Kert. 

  • Mi volt az első mamikimenő est témája? 

  • Erre az estére Cserta Alexandra otthonszervezési tanácsadót hívtam, aki bemutatta számunkra a minimalista szemlélet gyakorlati alkalmazását vagyis azt, hogyan éljünk egyszerűbb és rendezettebb életet a saját otthonunkban, hogy és miket selejtezzünk le, hogy áttekinthetőbbé váljon az egész életünk.

  • Nekünk, anyukáknak komoly idő és energiamegtakarítás azt, ha minél kevesebbet kell pakolni és rendezgetni, hiszen így többet tudunk figyelni önmagunkra és s gyerekre.

 

  • Ahogy láttuk nagyon sokan voltatok, ami külön öröm számunkra, hiszen megtelt a Titkos Kert. 

  • Igen, mi magunk is meglepődtünk, mert olyan sokan érdeklődtek a program iránt, hogy novemberben megismételjük újra. A Titkos Kert kitűnő helyszínnek bizonyult a mamikimenőhöz, nyugodt, laza és igazi csajos hely.
Close Menu