Egység, tudatosság, rendszer – Interjú Pintér Zoltánnal

Egység, tudatosság, rendszer – Interjú Pintér Zoltánnal

Az emberiség jelentős része keres valamit: több boldogságot, mélyebb megértést, lelki békét. Meglelhetők ezek? Ha igen, hogyan? Pintér Zoltán talán tudja a válaszokat…

– A programajánlóból valamiféle spirituális irányzatot sejtett. Mivel foglalkozol pontosan?

– Az ETR INSTITUTE és ETR LIFE SCHOOL vezetője vagyok, ahol üzleti, párkapcsolati, együttműködési és motivációs programokat dolgozunk ki cégvezetők, sportolók valamint magánszemélyek részére.

– Hogyan indultál ezen a pályán?

– Közel 20 éven át dolgoztam Külkereskedelmi-Vámügynöki és Logisztikai vállalkozásomban, melynek rendkívül sokat köszönhetek. Ez az időszak nagyon sokat segített abban, hogy megfelelően fejlődjek emberileg és üzletileg egyaránt. Azonban első gyermekem születésének hatására, úgy éreztem eljött az ideje annak, hogy életformát váltsak és a felgyülemlett tapasztalataimat kibővítsem. Ekkor kerültem közelebbi kapcsolatba a filozófiával, a buddhista tanokkal, a szakrális geometriával, a kvantumfizikával, az ősi tanításokkal,  az emberismerettel és önmagammal. Ezt követően a környezetem hatására dolgoztam ki az Egység Tudatos Rendszert, melynek segítségével járulok hozzá az emberi képességek fejlődéséhez. Szemléletem : motiváció, fejlődés, képesség, tanulás, siker.

– Mi a cél?

– Célom, hogy az emberi viselkedés legfejlettebb tudományainak felhasználásával segítsek megoldani az egyén számára legnehezebb élethelyzeteket, továbbá az egyén képességeinek kiemelésével és fejlesztésével, motiváljam és ösztönözzem arra, hogy képes legyen a saját jövőjének felépítésére. Ezekkel a programokkal és technikákkal képes lesz a saját élethelyzeteinek a megoldására kidolgozására, a megfelelő kommunikációra, az önismeretre, valamint az adott helyzetek megértésére és annak megvalósítására.

– Hogyan képzeljék el az estét azok akik jelentkeznek? Mi fog itt történni? 

– Az előadói esten a párkapcsolatok működéséről, a párkapcsolatok kialakulásának gátló tényezőiről valamint a párkapcsolatban a férfi és a nő tévedéseiről tartunk gondolatébresztőt.
Az előadáson különböző hangulatkeltő technikákkal találkozik a közönség, amelyeken keresztül egyfajta „AHA” élményt generálva szemléltetjük a párkapcsolatot, mint a férfi és nő közötti működési rendszert. Az előadás időtartama 2 óra, az azt követő 30 percben pedig a közönség és az előadó közötti kérdezz-felelekre lesz lehetőség. A közvetlen, bensőséges és könnyed hangulatot a közönség és az előadó között a részvételi lehetőség maximalizált 10-12 fős létszáma biztosítja.

Close Menu