Ahmed

Ahmed

2018 októberében történt. Annyira nem erre számítottam, hogy még egy normális sminkcuccot sem pakoltam be a bőröndömbe. Életemben először engedtem meg magamnak és a kislányaimnak egy igazi, kényeztető nyaralást, all inclusive ellátással, Egyiptomban.

Azt gondoltam, egy héten keresztül csak fekszek egy napágyon, koktélokat szürcsölgetve és közben figyelem, ahogy a lányaim úszkálnak a vízben.

Amint megérkeztünk, azonnal borult a rendszer. Addig kábé semmit nem tudtam erről az országról, de elképesztően intenzív élmény volt egy olyan közegben létezni, ahol ennyi gyönyörű és tüzes tekintetű férfi vett körbe.

Azt hittem, egy 5 csillagos szállodában majd biztonságos, védett burokban leszek (bár ki a fene akar akármikor is biztonságban lenni?), de tulajdonképpen mindenhol csak férfiakba ütköztem, pontosabban, ők ütköztek belém,.:)

A 3. napon már annyira nem bírtam magammal, hogy befizettem egy kényeztető masszázsra. A lányaim elengedtek egy órára, ők közben az épület melletti gyerekmedencében pancsoltak. Soha életemben semmilyen masszázson nem voltam még, de gondoltam, attól majd ellazulok egy kicsit. Amikor megláttam Ahmedet, aki várt engem, az összes ilyen reményem elszállt, ugyanis egy két méter magas, színizom fickó állt az ajtóban.

Legelőször is beküldött a szaunába 5 percre, majd megitatott egy pohár hideg vízzel, majd bevezetett egy szobába, és jelezte, hogy magamra hagy 2 percre. Én fürdőruhában és törölközőben voltam, és fogalmam sem volt, hogy mit kell tennem, de gondoltam, biztosan le kell vetkőznöm, így gyorsan lekaptam a fürdőruhám és körbetekertem magam a biztonság kedvéért háromszor is az óriási fürdőlepedővel – gondoltam úgyis csak a talpamat tapicskolja, jó leszek így – majd felfeküdtem az ágyra.

Ahmed nyilvánvalóan nem tudta értelmezni, amit műveltem, mert azzal kezdte, hogy lerángatta rólam a törölközőt, így sikerült az első percben teljesen feltárulkoznom előtte. Egészen biztos vagyok benne, hogy nagyon jót röhögött rajtam.:) Hamar átlendültem a zavaromon, ahogy kezelésbe vett, és nem akartam elhinni, hogy egy ekkora férfi hogyan képes ennyire gyengéden hozzám érni?

Nem kellett hozzá sok idő, míg cseppfolyóssá nem vált minden porcikám, és az egész külvilág megszűnt létezni. Nem, nem állt meg a lábamnál, sőt, végtelennek tűnően sok időt töltött a legintimebb testrészeimnél. Alig vártam, hogy hanyatt fordulhassak és végre a világ legmegfelelőbb helyén is megmasszírozzon a tökéletesen érző ujjaival, amit szerencsére nem is mulasztott el megtenni. Az első alkalom másfél órásra – és kissé hangosra – sikeredett, és a végtelenül jófej lányaim megengedték, hogy a nyaralás hátralévő részében minden nap elcsenjem magamnak ezt az órát Ahmeddel.

Hazafelé a reptéren nem álltam meg, hogy megkérdezzek két rettentően idegesítő, még nálam is MILF-ebb barátnőt, akik szintén abban a szállodában nyaraltak, és időnként beszóltak valamit, hogy “Titeket is ÚGY masszírozott Ahmed?” – azok az irigy tekintetek minden pénzt megértek.:))

Ahmed alapozta meg egy évvel ezelőtt azt, ahol most tartok: két hét múlva idén már negyedjére repülök Dubaiba, egy olyan közegbe, ahol igazán otthon érzem magam, de erről később mesélek.

Lényeg, hogy ott és akkor belekóstoltam: létezhetnek olyan helyek a világban, ahol a férfiakban még van tesztoszteron, akik sokkal szenvedélyesebbek, mint a magyar férfiak, ahol érezhetem magam a nap minden percében nőnek, és tudtam, hogy ezt az érzést sokkal többször akarom átélni az összes lehetséges formában.:)

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu