BABY SHOWER lazulva!

Babaváró buli a város alatt,
Budapest belvárosában

BABAVÁRÓ a
város alatt

Alig várjátok az új bandatagot? A kis jövevénynek egy csodabuli dukál!

Varázsoljátok a babaváró bulit különlegessé Budapest legkülönlegesebb helyszínén. 

Vélemények

SZEREZZ ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYT A KISMAMÁNAK!

BABAVÁRÓ A TITKOS KERTBEN​

Hogyan szervezz emlékezetes babaváró bulit? Kezdd egy csajos helyszínnel!

A Titkos Kert Budapest legkülönlegesebb helye, ahol örök életre szóló emlékekkel lesztek gazdagabbak. A lugasként berendezett pincében a babaváró buli alatt csak Ti vagytok. Tiszta, jól felszerelt, exkluzív rendezvényhelyszín, amit dekoratőrök varázsoltak egyedivé.

A Kert Budapest belvárosában, a Nyugatitól párszáz méterre található. Nyugodt, esztétikus környezetben ünnepelhetitek meg a babavárás csodáját.

Mikor Érdemes Babavárót szervezni?

A babavárót a terhesség 8. hónapjára érdemes időzíteni. Ilyenkor még nem kell tartani attól, hogy a születés váratlanul megindul, de a baba már hamarosan megérkezik. A bulit általában a legjobb barátok szervezik meg, a kismamának és a babának pedig hasznos ajándékokkal illik kedveskedni. 

A bulit olyan helyen érdemes tartani, ami a kismamának kényelmes és komfortos. Így a Titkos Kert tökéletes választás, hiszen makulátlanul tiszta fürdőblokkal rendelkezik, a kertben pedig kényelmesen el tud helyezkedni.

Milyen Dekoráció legyen?

Ha már babaváró, ne bízd a véletlenre a dekorációt. Egy babaváró általában a kerti partyk hangulatát idézi, amihez helyszínnek a Titkos Kert tökéletes választás. Ezt a helyszínt egy tökéletes, dekoratőrök által tervezett dekorral teheted még varázslatosabbá. 

Ha megrendeled babaváró dekorációnkat, mi a bulira feldíszítjük nektek a helyszínt, így ezzel már nem kell bajlódnotok. Csupán annyi lesz a feladatotok, hogy élvezzétek a bulit!

A BABAVÁRÁS A LEGNAGYOBB ÖRÖM. ÜNNEPELJ VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN!

Pincék Felszereltsége

Foglald le a pincét

Close Menu

Termékek maradtak a kosaradban!